15
ТРА
2015

Наприкінці серпня минулого року стало відомо про наміри студії Lakeshore Entertainment перезапустити франшизу «Інший світ». Питання про повернення головної зірки проектів Кейт Бекінсейл більше не варто: актриса підписалася на п'ятий фільм серії.

15
ТРА
2015

Зовсім скоро на великі екрани вийде фільм «Світ Юрського періоду». Демонструємо Вам короткий ролик про його створення. Крім того Ви зможете дізнатися, які емоції та почуття виникали у творців і акторів під час зйомок стрічки!

15
ТРА
2015

Студія Fox займеться роботою над спін-оффом франшизи «Люди Ікс», щоб розширити всесвіт мутантів Marvel. Джош Бун, який зняв минулорічний хіт «Винні зірки», візьме участь у написанні сценарію і поставить картину.

13
ТРА
2015

Постановниця драми «Сельма» Ава ДюВерней може зняти один з фільмів для студії Marvel. Переговори з режисером почалися, але яку саме картину їй пропонують, поки не повідомляється. Як вважають трейди, ДюВерней пропонують або «Чорну Пантеру», або «Капітана Марвел».

11
ТРА
2015

Автори сценарію фільму «Перший месник: Громадянська війна» Крістофер Маркус і Стівен МакФілі напишуть сценарій дилогії «Месники: Нескінченна війна». Фільми будуть ставити брати Руссо, а зніматися вони будуть повністю на камери системи IMAX.

08
ТРА
2015

Актриса Лілі Джеймс, відома за серіалом «Абатство Даунтон» і казкою «Попелюшка», отримала головну жіночу роль у новому проекті Едгара Райта Baby Driver, до якого вже прикріплений Енсела Елгорт.

07
ТРА
2015

Фільм «Знаряддя смерті: Місто кісток» провалився в прокаті, але не пропадати ж матеріалу через це. Канал ABC працює над серіалом «Сутінкові мисливці» за мотивами бестселерів Кассандри Клер, і на цьому тижні стало відомо, що головну героїню зіграє Кетрін МакНамара.

06
ТРА
2015

Схоже, студії Sony і Marvel так і не змогли домовитися з Дрю Годдардом щодо постановки нового фільму про Людину-павука. Зараз розшукується новий режисер, причому його пошуки йдуть паралельно з кастингом актора на роль Пітера Паркера. Називаємо головних кандидатів.

06
ТРА
2015

Мартін Фріман, відомий як доктор Ватсон в серіалі «Шерлок» і як хоббіт Більбо Беггінс з трилогії «Хоббіт», приєднується до свого колеги по «Шерлоку» Бенедикта Камбербетча, прийнявши запрошення знятися у фільмі студії Marvel.