05
ТРА
2015

Телеканал Fox вирішив продовжити мультсеріал «Сімпсони» ще на два сезони, повідомляє The Hollywood Reporter. Таким чином, проект буде налічувати 28 випусків і 625 епізодів. Дати прем'єр поки не уточнюються.

05
ТРА
2015

Проект, заявлений студією Warner в 2012 році, все ще живий і, схоже, близький до здійснення. Екранізація роману Стівена Кінга «Воно», до якої приписаний режисер Кері Фукунага, обзавелася виконавцем ролі клоуна Пеннівайза. Його зіграє британський актор Вілл Поултер.

03
ТРА
2015

Можна скільки завгодно розмірковувати про всесвіт Шаленого Макса і акторську гру, але ми знаємо - головними героями цієї історії є чотириколісні чудовиська, зібрані божевільним генієм жителів пустки.

03
ТРА
2015

Розпочата співпраця з двома кінотеатрами мережі «Одеса-кіно» в Києві та Дніпропетровську!

01
ТРА
2015

Раніше режисер наголошував, що не проти зняти продовження. Наразі триллер Метью Вона «Kingsman: Таємна служба» заробив в світовому прокаті вже більше 400 мільйонів доларів, тому не дивно, що на студії Fox затівається сиквел.

01
ТРА
2015

Режисер бойовика «Форсаж 7» Джеймс Ван нарозхват. Студія Warner бачить його постановником екранізації коміксу «Аквамен», Universal сподівається, що він повернеться знімати «Форсаж 8», а Sony на цьому тижні запропонувала Джеймсу кіноверсію аніме 1980-х «Роботех».

30
КВІ
2015

Студія Sony запустила в розробку фільм, який стане спін-оффом франшизи «Мачо і ботан», але в головних ролях будуть задіяні дівчата. При цьому «Мачо і ботан 3» також маячать на горизонті.

29
КВІ
2015

Дебютувавши в твіттері режисера «Загону самогубців» Девіда Ейра, Джокер Джареда Лето підняв на вуха всіх фанатів персонажа. Мемів вже не злічити, обурення - теж. Однак ми хочемо звернути вашу увагу на цікавий слух, який стосується появи Джокера у фільмі Зака Снайдера.

29
КВІ
2015

Вже в травні розпочнуться зйомки третього фільму франшизи, розпочатої трилером «Дивергент». Одну з ключових ролей в першій частині фінальної дилогії «Аллігент» може зіграти Джефф Деніелс.