31
СЕР
2015

28 серпня почалися зйомки фільму за мотивами гри «Кредо вбивці». Головну роль грає Майкл Фассбендер. У мережі з'явився перший знімок актора в образі. От тільки, як повідомляє синопсис, це не Десмонд Майлз, знайомий гравцям.

31
СЕР
2015

Нещодавно Веслі Снайпс згадав, що він розмовляв зі студією Marvel щодо Блейда - напівлюдину-напіввампіра, фільми про якого залишилися далеко від грандіозного успіху сучасних екранізацій коміксів видавництва. Схоже, Кевін Файг і студія Marvel щось замишляють.

31
СЕР
2015

Студія 20th Century Fox продовжує свою співпрацю з постановником Весом Боллом, який нещодавно завершив роботу над сиквелом «Того, що біжить в лабіринті», і залучає його до проекту «Падіння богів» за мотивами датської ілюстрованої книги.

28
СЕР
2015

Актор Даніель Брюль вже одного разу грав нациста, який закохується в іноземку, у Квентіна Тарантіно в «Безславних виродках», а тепер йому належить схожа роль у драмі Нікі Каро «Дружина доглядача зоопарку». Об'єктом інтересу його персонажа стане героїня Джесіки Честейн.

27
СЕР
2015

Ми ще не бачили Леа Сейду в ролі дівчини Джеймса Бонда, а актрисі вже запропоновано знятися у фільмі «Гамбіт» і зіграти подругу мутанта у виконанні Ченнінга Татума. На цю роль також претендували Ребекка Фергюсон і Еббі Лі.

27
СЕР
2015

Режисер Метт Рівз, який зняв бойовик «Світанок планети мавп», вже придивляється до акторів для третього фільму франшизи. Одну з головних ролей у стрічці «Війна планети мавп» зіграє Габріель Чаварріа.

26
СЕР
2015

Ще один довгобуд Голлівуду подав голос. Робота над третім фільмом франшизи «Три ікси» повинна була початися ще сім років тому, але постійно відкладалася на невизначений час. Він Дізель повідомив, що виробництво бойовика не за горами.

26
СЕР
2015

​Англієць Том Холланд, нещодавно примірявший трико Людини-павука на зйомках фільму «Перший месник: Велике протистояння», візьме участь в екранізації роману Девіда Гранна «Загублене місто Z». У головних ролях зайняті Чарлі Ханнем, Сієнна Міллер і Роберт Паттінсон.

25
СЕР
2015

Представляємо трейлер спортивної драми «Крід», яка розширить кінофраншизу про боксера Роккі Бальбоа. В Україні картина вийде на екрани в січні 2016 року. Вона стане сьомою в серії і першою, де герой Сільвестра Сталлоне постане у другорядній ролі.