19
ЛЮТ
2016

Студія New Line подумує про те, щоб підключитися до виробництва ігрової версії «Астробоя», заснованої на популярній японській манзі Осаму Тедзукі. Сценарій для картини пишуть автори «Розлому Сан-Андреас» Джеремі Пассмор і Андре Фабріціо.

19
ЛЮТ
2016

Яскравий антагоніст, сповнений Семюелем Л. Джексоном, був, без сумніву, одним з переваг першої частини хітового комедійного бойовика «Kingsman». У сиквелі роль головного лиходія може виконати Джуліанна Мур. Актриса веде переговори з творцями проекту.

19
ЛЮТ
2016

Дворазова номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі веде переговори про свою участь в біографічній стрічці «Катерина Велика», чиєю постановкою займеться Барбра Стрейзанд.

19
ЛЮТ
2016

Після касових рекордів «Дедпула», що зібрав на старті понад 152 мільйонів доларів тільки в національному прокаті, можна очікувати, що Голлівуд відповість на успіх фільму випуском низки коміксів з рейтингом R. Першим в строю може цілком виявитися «Росомаха 3».

18
ЛЮТ
2016

Зірка «Дедпула», здається, пригледіла для себе новий проект. Раян Рейнольдс веде переговори про участь у фантастиці «Життя» (Life), на одну з головних ролей в якій вже визначена Ребекка Фергюсон.

17
ЛЮТ
2016

Минуло дев'ять років з тих пір, як ми в останній раз бачили Метта Деймона в образі агента Джейсона Борна. За цей час була спроба замінити Деймона Джеремі Реннером, але вона провалилася. Цього року нас чекає новий фільм франшизи, який ставив Пол Грінграсс.

17
ЛЮТ
2016

По новим «Трансформерам» щороку - саме таку мету для франшизи поставила Paramount. Студія повідомила дати прем'єр трьох наступних фільмів, одним з яких стане спін-офф про загального улюбленця Бамблбі.

17
ЛЮТ
2016

Студія Disney за допомогою спеціального ролика, який ми демонстрували у попередній новині, офіційно оголосила про старт зйомок наступного епізоду «Зоряних воєн» і анонсувала акторський склад. До франшизи приєднуються Бенісіо Дель Торо, Лора Дерн і Келлі Марі Трен.

17
ЛЮТ
2016

У ніч на понеділок Американська асоціація операторів (ASC) також оголосила лауреатів своєї нагороди. Третій рік поспіль головний приз дістається Еммануелю Любецькі, який на цей раз переміг завдяки роботі над «Легендою Г'ю Гласса».